OFTE STILTE SPØRSMÅL

Velg et tema nedenfor.

1 HVORDAN FINNER JEG M·A·C-PRODUKTER?

Gå til Finn butikk-siden for å finne en M·A·C Cosmetics-butikk i nærhet. M·A·C Cosmetics er også tilgjengelig på nett fra kicks.no.

M·A·C Cosmetics er svært opptatt av å produsere makeupprodukter av beste kvalitet. Forbrukerne kan være trygge på at hvis de handler via en av våre autoriserte forhandlere, handler de ekte M·A·C-produkter. Ring 800 24 527 hvis du har ytterligere spørsmål.

2 HVORDAN KAN JEG FÅ JOBB HOS M·A·C?

Vi er alltid på leting etter smarte, energiske medarbeidere som kan representere oss. Vi har dessverre ingen egen side for ledige stillinger på nettstedet vårt.

For spørsmål om ledige stillinger på vårt hovedkontor eller på landkontorer ber vi deg sende søknaden din til: job@dk.estee.com eller så kan du også klikke her for aktuelle ledige stillinger.

Søknaden din blir gjennomgått av vår HR-avdeling. Vi ber om din forståelse for at vi bare kan svare på søknaden hvis det finnes en tilgjengelig stilling som du er kvalifisert for.

3 Jeg vil gjerne være makeupartist hos M·A·C! Hvordan går jeg fram?

Tusen takk for din interesse for M·A·C. Vi er alltid på utkikk etter nye talentfulle og kreative medarbeidere.

Søker du jobb som makeupartist hos en M·A·C-forhandler eller counter, skal du sende din CV samt en kort beskrivelse av din erfaring innenfor Makeup og kontakte M·A·Cs personalavdeling på job@dk.estee.com.

Du kan også klikke her for aktuelle ledige stillinger.

Du kan også velge å kontakte den butikksansvarlige direkte. Du finner adresser og telefonnumre på de counters og forretninger, som er i Norge her: Finn butikk.

4 HVORDAN KAN JEG SETTE OPP EN MAKEUPAVTALE?

Vi legger gjerne makeupen din. Avtaler reserveres direkte i butikken, Du velger derfor først et sted og ring deretter for timebestilling og informasjon om priser.

5 HVORDAN KAN JEG BESTILLE BRUDEAVTALE ELLER PRIVAT AVTALE?

M·A·C Cosmetics tilbyr makeupkonsultasjoner i alle våre butikker. Konsultasjonene gir deg muligheten til å jobbe direkte med våre høyt kvalifiserte M·A·C makeupartister. Gå til Finn butikk-siden Finn butikk-siden for å finne en M·A·C-butikk i nærhet.

6 Hvor er ordren min?

Få tilgang til ordrestatus og historikk ved å logge på kontoen din. Du kan også komme i kontakt med oss 24/7 ved å ringe til 800 24 527 eller sende oss en e-post. Kundeservice har endast öppet måndag-fredag 8-20 och lördag 9-12- Mail ska skickas til Kundeservice-no@maccosmetics.com.

7 Kan jeg returnere eller bytte en vare?

Hvis du en aller annen grunn ikke skulle være fornøyd med kjøpet fra MAC, kan du returnere resten av produktet og vi betaler tilbake det fulle beløpet du har betalt. Hvis du ønsker å returnere en vare du har kjøpt gjennom maccosmetics.no, ber vi deg klikke her for instruksjoner.

8 Sender vi internasjonalt?

maccosmetics.no kan ikke akseptere ordre som skal sendes til mottakere utenfor Norge. Vi beklager dette. Vennligst besøk vår internasjonale butikkfinner på VELG DITT LAND.

9 Hvordan endrer eller annullerer jeg ordren min?

Kontakt oss innen én time etter at du har sendt bestillingen via vårt nummer 800 24 527 som er tilgjengelig Mandag-Fredag 8-20 og lørdager 9-12, og vi vil gjøre vårt beste for å etterkomme ditt ønske.

10 Jeg har mottatt feil produkt, kan jeg returnere det?

Hvis du har bestilt via nettet og leveransen ikke er som foreventet, kontakter du oss på 800 24 527 for hjelp. Mail kan också skickas til Kundeservice-no@maccosmetics.com

11 Jeg har mottatt en vare som var skadet ved ankomst. Hva gjør jeg med det?

Hvis du har mottatt en skadet vare tar du vare på esken, emballasjen og alt innhold og kontakter oss så raskt som mulig på 800 24 527 for hjelp. Mail kan också skickas til Kundeservice-no@maccosmetics.com

12 Hvorfor er favorittproduktet mitt gått ut av produksjon?

Beslutninger om å ta et produkt eller en bestemt størrelse ut av produksjon gjøres på bakgrunn av etterspørsel og kjøpsmønster.

13 Finner du ikke svar på det du leter etter?

Gå til vårt e-postskjema eller ring oss på 800 24 527.