Dyretesting

VI JOBBER FOR EN SNILLERE VERDEN


M∙A∙C tester ikke på dyr og vi ber aldri andre om å teste for oss. Hvis en offentlig myndighet krever testing på dyr som et sikkerhetstiltak, kan vi gjøre unntak. I dag fortsetter M∙A∙C å være en leder i den globale bevegelsen som arbeider for å få slutt på dyretesting. Vi er stolte over å ha IIVS (Institute for In Vitro Sciences) som partner, og sammen arbeider vi for en mer utbredt bruk av, og aksept for, alternative metoder til dyretesting, verden over. M·A·C arbeider for en snillere verden.

 

 

Vanlige spørsmål


Her finner du svarene på noen av de vanligste spørsmålene vi får. Hvis du har andre spørsmål, kan du KLIKKE HER for å sende oss en e-post. Vi er opptatt av å holde dialogen i gang, og vi svarer på spørsmålet ditt så raskt som mulig.

 

Hva mener dere med at dere "kan gjøre unntak"?
I alle landene rundt om i verden hvor M·A·C selges, er Kina så vidt vi vet, det eneste landet hvor dyretesting er påkrevd av sikkerhetshensyn. Dette betyr at før vi kan importere noen av produktene våre til Kina, kan kinesiske myndigheter gjennomføre dyretesting av produktene våre eller av ingredienser i disse, i landets godkjente laboratorier.

Hvordan vet jeg om et produkt er testet på dyr?
Så vidt vi vet er Kina det eneste landet som har lovfestet at dyretesting er påkrevd av sikkerhetshensyn. Det er for eksempel ikke nødvendig å teste produktene våre for salg i USA eller EU.

Hvordan tester M·A·C sikkerheten og effektiviteten til selskapets produkter?
Vi bruker frivillige personer og vi gjennomfører eller betaler for in vitro-testing.

Eier M·A·C noen laboratorier som driver med dyretesting?
Nei. Vi eier ingen fasiliteter for testing på dyr, noe sted i verden.

Hva er Institute for In Vitro Sciences?
Institute for In Vitro Sciences (IIVS) utvikler og implementerer programmer i land hvor in vitro-testing ikke er godkjent for å utdanne forskere i det vitenskaplig validerte sikkerhetsnivået til disse metodene. Vi er stolt over å kunngjøre et nytt partnerskap med Institute for In Vitro Sciences (IIVS) for å bidra til å sikre at alternativ testing blir den globale standarden. IOP tilbyr en rekke ulike typer støtte inkludert teknisk hjelp i form av forelesninger, workshops og praktisk opplæring i land som benytter dyretesting for å fastslå om produkter eller ingredienser er sikre.